Облачни Услуги

Облачните Услуги предоставят изключителна мощност и гъвкавост, за да осигури на Вашия бизнес 24/7/365 достъпност.

Вършете повече където и да отидете

Стигайте до вашите файлове от всяко място и от всяко устройство. Споделяйте и работете заедно с всекиго в офиса си и през свободното си време. Работете в сътрудничество с други хора по документи на Office от своя компютър, мобилно устройство или интернет.

Управлявайте вашия cloud сървър с  – мобилно приложение за пълен контрол над виртуалните ви машини.

Предлагаме облачни сървъри, частни виртуални облачни решения , както и специализирани услуги по изграждане на частни облачни решения и десктоп виртуализационни решения .

Предимства

  • Еластична услуга - Scale as you GrowЕЛАСТИЧНА УСЛУГА – SCALE AS YOU GROW
  • Мощна Cisco UCS инфраструктураМОЩНА ИНФРАСТРУКТУРА
  • Ресурс – тук, сега, веднагаРЕСУРС – ТУК, СЕГА, ВЕДНАГА
  • Разграничете разходите от ценатаРАЗГРАНИЧЕТЕ РАЗХОДИТЕ ОТ ЦЕНАТА
  • Бъди мобилен, контрол от всяка точкаБЪДИ МОБИЛЕН, КОНТРОЛ ОТ ВСЯКА ТОЧКА
  • Уеб базирано управлениеУЕБ БАЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ
  • Управление до най-малкия детайлУПРАВЛЕНИЕ ДО НАЙ-МАЛКИЯ ДЕТАЙЛ
  • Пълен контрол & Постоянна поддръжкаПЪЛЕН КОНТРОЛ & ПОСТОЯННА ПОДДРЪЖКА
  • Готови пакети, които пестят времеГОТОВИ ПАКЕТИ, КОИТО ПЕСТЯТ ВРЕМЕ
  • Постоянен мониторинг и БекъпПОСТОЯНЕН МОНИТОРИНГ И БЕКЪП

Централизираната система за съхранение на данни ,ще осигури непрекъсната работа дори в условия на хардуерен проблем!

Когато записвате файловете си , можете да достигате до тях от всички ваши предпочитани устройства, включително компютри PC/Mac, таблети и мобилни телефони.

Без лимит на файловия размер

Можете да качвате всякакъв тип файлове, независимо от техния размер, директно във вашия акаунт. Можете дори да съхранявате HD видеоколекцията си в облака. Повечето облачни услуги налагат сериозни ограничения, особено когато става въпрос за качване на файлове в уеб. Именно това е една от основните причини да използвате облачните услуги !

Споделяне на файлове

Възползвайте се от възможността за споделяне на множество файлове наведнъж чрез облачните услуги чрез вашето приложение и уеб интерфейс.

Чрез специалната функция на облачните услуги можете да споделяте папки с приятели, семейство и колеги и да задавате права за достъп Преглед и редактиране на съдържанието. След като потребителите приемат вашата покана те могат да използват файловете ви според зададените им права за достъп до съдържанието. Вие можете да прекратите взаимодействието в папката или да промените правата за достъп по всяко време.

Сигурност

Сигурността на данните е с най-висок приоритет, затова ние правим всичко възможно да прилагаме първокласни мерки за безопасност.

За да гарантира сигурността на вашите файлове, се използва TLS/SSL криптиране, което се прилага когато информацията се прехвърля от вашето устройство към сървърите .  Обикновено вашите файлове се съхраняват най-малко на три сървъра, които се намират в строго защитени центрове за съхранение на данни.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Име (required)

Email (required)

Относно

Съобщение