Абонаментно зареждане на тонер касети

Абонаментно зареждане на тонер касети

Гарантираме качество на презареждане на вашата тонер касета!

Има няколко причини да заредите Вашата тонер касета.

  • – Зареждайки тонер касетата при нас Вие спестявате от 40-80% от цената на оригиналния консуматив /зависи от марката и модела на принтера /.
  • – мислете малко екологично. Защо да изхвърляте Вашата тонер касета като има модерни начини за презареждане?
  • – Излишно замърсяване на околната среда, когато Вашата тонер касета има ресурс за над 10 пълнения, като естествено след всеки 2 пълнения се рециклира.

 Времето за зареждане на Вашата тонер касета при поръчка на място в нашия офис е в рамките на 4 часа или до 24 часа при поръчка по телефона.  Доставката на тонер касетата е за наша сметка.

Абонаментното зареждане на тонер касети пести време с доставка от врата до врата: с презареждане на тонер касетите  до 12 часа и изпращане по куриер за Наша сметка за страната.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз
Сервизът притежава технически възможности и голям опит в областа на гаранционно и следгаранционно обслужване Фирмата разполага с големи складови наличности на резервни части за подобен вид техника или възможности за доставка им.

Сервизът извършва обслужване и на техника която не е закупена от нас. Всеки ремонт се оценява спрямо вложения труд необходим за отстраняване на проблема. За чиято цена ще бъдете информирани след диагностика на дефектиралото устройство. При невъзможност за отстраняване на проблема с дефектиралата техника и желание от Ваша страна, търговският ни отдел е в състояние да Ви консултира при избора и закупуването на ново устройство.

 

 Консултации
Сервизът може да бъде полезен с разнообразни професионални консултации за използването на техниката, при закупуване на нова техника, при възникване на проблеми и др.